آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان که از مجموعه‌های فعال عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است، با راه‌اندازی سامانه برخط مدیریت خدمات آزمایشگاهی، زمینه را برای تسهیل دسترسی به خدمات این مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی فراهم کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، مهدی موسوی کمازانی مدیر آزمایشگاه مرکزی سمنان، از راه‌اندازی سامانه برخط مدیریت خدمات آزمایشگاهی گفت و ادامه داد: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان، با همت پژوهشگران و متخصصین دانشگاهی خود یکی از کارآمدترین سامانه‌‌های مدیریت برخط را راه‌اندازی کرده است و با معرفی سامانه مدیریت خدمات آزمایشگاهی، تلاش کردیم تا مسیر دسترسی مخاطبان به این خدمات را تسهیل کنیم.

 

موسوی با بیان این‌که دانشجویان و پژوهشگران می‌توانند با قابلیت جست‌وجوی تعریف شده در این سامانه در کوتاه‌ترین زمان به خدمت مورد نیاز خود دست پیدا کنند، افزود: این مجموعه آزمایشگاهی شامل 48 زیرمجموعه است که خدمات متنوعی را ارائه می‌کنند. همچنین این سامانه قابلیت ایجاد فرم‌های آنلاین و شخصی‌سازی شده برای هر آزمون را دارد که فرآیند درخواست آزمون را برای پژوهشگران آسان‌تر خواهد کرد.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: این سامانه برای نخستین بار در سطح ملی با یکپارچه‌سازی فرآیندها، سفارش خدمات آزمایشگاهی برای پژوهشگران را تسهیل می‌بخشد. به موجب این قابلیت هزینه‌ی مالی هر آزمون، به صورت مستقیم از پژوهانه و به صورت سیستماتیک پرداخت خواهد شد.

 

تسهیل در استفاده از یارانه‌های فصلی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

مدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان با اشاره به تسهیل فرآیند هزینه اعتبارات فصلی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و استفاده بهتر پژوهشگران، عنوان کرد: یارانه‌های فصلی و اختصاصی، تخفیفات و گرنت‌های شبکه‌ آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی یکی از قابلیت‌های اختصاصی این سامانه برخط به شمار می‌رود. علاوه بر این، گزینه‌ی پرداخت معتبر و آنلاین می‌تواند تنوع وسیعی از روش‌های پرداخت را برای خدمت گیرندگان فراهم آورد.

 

 

موسوی، با اشاره به اهمیت مدیریت داده‌ها، موضوعات مالی و گزارش گیری در لحظه و برخط در فرآیندهای آزمایشگاهی گفت: مدیریت داده‌های آزمایشگاه‌ها و خدمات، کارکرد دستگاه‌ها و سایر موارد از جمله اطلاعاتی هستند که برای مدیریت آزمایشگاه‌ها بسیار مهم و کاربردی خواهد بود. گزارش‌گیری مالی و خدماتی با استفاده از این سامانه به سرعت صورت خواهد پذیرفت. از طرفی در این سامانه بخشی نیز به آزمایشگاه‌های همکار اختصاص داده شده است که به تعامل با مجموعه آزمایشگاهی‌های طرف قرارداد با این مرکز کمک شایانی خواهد کرد.

وی افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان از تمامی پژوهشگران، اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و مسئولان سایر آزمایشگاه‌های ملی دعوت می‌کند از این سامانه بازدید کرده و با مراجعه به این سامانه انتقادات و پیشنهادات خود را به منظور بهبود این سامانه با این مجموعه آزمایشگاهی در میان بگذارند.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری به تنوع خدمات آزمایشگاهی این مجموعه اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه‌های متنوعی همچون فارماکولوژی و فیزیولوژی، خواص مکانیکی، انرژی و محیط‌های متخلخل، عملیات حرارتی، تجهیزات پیشرفته مهندسی مواد و متالوژی، خواص سیالات مخزن، خوردگی و اکسیداسیون، آنالیز مودال، رفتار مواد پیشرفته، هیستوتکنیک، بافت شناسی و آسیب شناسی، خاک شناسی و آزمایشگاه‌های متنوع زیستی، سلولی، مولکولی و پزشکی تنها بخشی از بسترهای ارائه خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی زیر مجموعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان به شمار می‌روند.

موسوی، با اشاره به ارائه خدمات ذیل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان از سال 1399 بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، عنوان کرد: حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و تعامل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان با این شبکه، زمینه‌ساز بهره‌مندی محققان سراسر کشور از این ظرفیت‌ها شده است. حمایت های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از تعمیر و نگهداری تجهیزات آزمایشگاهی، دریافت تأییدیه‌های استاندارد همچون 17025 و HSE می‌تواند توسعه بخش‌ پژوهش‌های کارآمد و ارتقای کارآیی آزمایشگاه‌ها باشد. این آزمایشگاه با اتکا به پتانسیل بالای پژوهشگران این استان در کنار کمک‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، می‌تواند گام‌های مثبتی در جهت ترفیع جایگاه علم و علوم آزمایشگاهی در میان پژوهشگران بردارد.

 

گفتنی است، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه سمنان، دارای بیش از 48 زیر مجموعه آزمایشگاهی و بخش تحقیقاتی است که فهرست خدمات، تجهیزات و روش‌ آزمون‌های این مجموعه‌ها، در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.

 

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,دانشگاه سمنان

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code