با میزبانی دانشگاه سهند و آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه، دومین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری‌های آزمایشگاهی به بررسی تازه‌ترین دستاوردها و تجربیات حوزه آزمایشگاهی پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، در این کنفرانس دوروزه ۱۵۰ مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر از محققان و فعالان عرصه علوم و فناوری آزمایشگاهی از ایران و کشورهای هلند، ترکیه، ارمنستان و چین به‌صورت حضوری و مجازی ارائه می‌شود.

 

در این نشست که با حضور استاندار آذربایجان شرقی برگزار شد، بر نقش تجهیزات آزمایشگاهی در توسعه تحقیقات به عنوان اساس کمک به توسعه علم و محور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، کمک به اقتصاد دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری تاکید شد.

 

 

استاندار آذربایجان شرقی، لوازم و فناوری آزمایشگاهی را نیاز ضروری رشد و توسعه پایدار کشورها و حضور آن‌ها در عرصه رقابتی و همچنین جلوگیری از خام فروشی خواند و حمایت مدیریت استان را از تولید و بومی‌سازی تجهیزات آزمایشگاهی اعلام کرد.

 

محمدی، برگزاری این کنفرانس در دانشگاه صنعتی سهند زمینه و فرصت مناسبی برای هم‌اندیشی استادان، کارشناسان، پژوهشگران، تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان تجهیزات آزمایشگاهی است تا آخرین دستاوردها و یافته‌های علمی و پژوهشی در جهت دستیابی به تکنولوژی روز به اشتراک بگذارند.

 

رئیس دانشگاه صنعتی سهند آزمایشگاه‌ها را رکن مهم در تحقیقات کشور عنوان و بر لزوم حمایت از ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در داخل و کاهش وابستگی در این زمینه تأکید کرد.

 

 

دکتر اسماعیل فاتحی‌فر، با اشاره به ظرفیت‌های آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی سهند و استقرار واحد تحقیق و توسعه چندین مجموعه صنعتی در این دانشگاه جوان، گسترش ارتباط با صنایع و جلب اعتمادبخش صنعت را رسالت اصلی این دانشگاه بیان کرد.

 

محیط‌زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی، صنایع ساختمانی، خودرو و جرم‌شناسی، سلامت، پزشکی و دامپزشکی، علوم پایه، مهندسی و معدن، علوم ورزشی و روانشناسی، نفت، گاز و پتروشیمی، امنیت غذایی، مدیریت و انرژی محورهای اصلی این کنفرانس بود.

 

هم‌زمان با این کنفرانس، نشست مدیران آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی وزارت علوم نیز برگزار شد.
شرکت کنندگان همچنین از آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی سهند، امکانات و ظرفیت‌های این مجموعه آزمایشگاهی بازدید کردند.
در حاشیه این کنفرانس، فعالان تولید و عرضه تجهیزات آزمایشگاهی محصولات خود را در قالب نمایشگاهی در ۳۰ غرفه در معرض دید عموم قرار دادند.

 

گفتنی است، مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی سهند در استان آذربایجان شرقی قرار دارد و خدمات متنوع آزمایشگاهی را به دانشگاهیان، پژوهشگران، صنعتگران و فناوران استان ارائه می‌دهد.

 

فهرست تجهیزات، خدمات و روش آزمون‌های آزمایشگاه‌ دانشگاه صنعتی سهند در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,دانشگاه صنعتی سهند

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code