به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، با هدف ارتقای توانمندیهای دانشگاهیان، پژوهشگران و کارشناسان آزمایشگاهی، 3دوره ی آموزشی کار با تجهیزات آزمایشگاهی به منظور توسعه پژوهشهای کاربردی، توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بوعلی سینا به صورت حضوری برگزار میشود.
کارگاه «جدایش کانیهای سنگین» توسط دکتر حلیمه هاشمی، کارگاه «کاربرد اسپکترومتری جرمی با تاکید بر کروماتوگرافی گازی» توسط دکتر سید علی حسینی در تاریخ 20 آذرماه سال جاری و کارگاه «طیف سنجی فتوالکترونی پرتو ایکس و کاربردهای آن» توسط دکتر بابک ژاله در 24 آذرماه امسال از ساعت 9 الی 12 در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.
متقاضیان برای شرکت در این کارگاهها می توانند از طریق وبسایت معاونت پژهشی دانشگاه یا شماره تلفن 08131401432 هماهنگی های لازم را انجام دهند.
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بوعلی سینا در سال 1394 تاسیس شده و از سال 1400 به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی درآمده است و در حال حاضر به عنوان عضو توانمند این شبکه آزمایشگاهی، خدمات خود را در زمینههای طیفسنجی، سلولی و مولکولی، علوم پایه و ... ارائه میدهد.
علاقهمندان می توانند با مراجعه به وبسایت این آزمایشگاه به نشانی https://cent-lab.basu.ac.ir/ از تجهیزات و خدمات قابل ارایه در مجموعه آزمایشگاههای مرکزی دانشگاه اطلاع حاصل کنند.
فهرست تجهیزات، خدمات و روش آزمونهای آزمایشگاهی دانشگاه بوعلی سینا در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.