شرکت دانش‌بنیان دوام بنیان حامی ایرانیان در راستای ارتقای مهارت‌های فعالان آزمایشگاهی و استقرار استاندارد 17025، وبینار «تخمین عدم قطعیت و قواعد تصمیم‌گیری» را آذرماه سال جاری برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، محاسبه عدم قطعیت نتایج اندازه گیری در آزمایشگاه‌ها، یکی از مباحث مهم در انجام آزمون‌های آزمایشگاهی به شمار می‌رود و میزان دقت در یک اندازه‌گیری را تعیین می‌کند. اندازه‌گیری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بر همین اساس، یکی از الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 مربوط به ارزیابی عدم قطعیت نتایج اندازه گیری به شمار می‌رود.

 

بر مبنای همین اهمیت و ضرورت آشنایی کاربران آزمایشگاهی با این فرآیند، دوره آموزشی آشنایی با «عدم قطعیت نتایج اندازه‌گیری در آزمایشگاه‌ها» توسط شرکت دوام بنیان برگزار خواهد شد.

 

 

این دوره آموزشی از 17 تا 25 آذرماه سال جاری از ساعت 14 تا 18 و با حضور مهندس راوح گازرانی مدیر مجموعه آزمایشگاهی گام اراک و مدرس دوره‌های تخصصی آزمایشگاهی به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

 

استاندارد ISO/IEC 17025 استانداردی است که برای احراز صلاحیت آزمایشگاه آزمون و اندازه گیری استفاده می شود و یکی از مواردی که در این استاندارد الزام است ارزیابی عدم قطعیت نتایج اندازه‌گیری و اصول و قواعد تصمیم‌گیری است.

 

 

سرفصل‌ها و محورها

از مهم‌ترین سرفصل‌های این وبینار می‌توان به آشنایی اجمالی با استاندارد بین‌المللی 17025، آشنایی با مباحث مرتبط با انواع خطاها در آزمایشگاه‌ها، آشنایی با مفهوم عدم قطعیت و جایگاه آن در آزمایشگاه‌ها، آشنایی با جایگاه عدم قطعیت در استاندارد بین‌المللی 17025، آشنایی با استانداردهای راهنما در حوزه تخمین عدم قطعیت، آشنایی با فنون محاسبه عدم قطعیت، آشنایی با مفهوم قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق، آشنایی با استاندارد iso98-4 در حوزه بیانیه انطباق و قواعد تصمیم‌گیری اشاره کرد.

 

شرکت در این دوره و دریافت « تخمین عدم قطعیت و قواعد تصمیم‌گیری» برای افرادی که در آزمایشگاه‌های اندازه‌گیری فعالیت می‌کنند به ویژه کارشناسان و کاربران فعال در زمینه استاندارد ایزو 17025 که در حال پیاده‌سازی این استاندارد هستند، بسیار کاربردی و ضروری خواهد بود.

 

شرکت کنندگان در این دوره آموزشی از 85 درصد حمایت صندوق نوآوری ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان و 30 درصد حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برخوردار خواهند شد.

 

علاقمندان به کسب اطلاعات بیش‌تر و ثبت نام در این دوره آموزشی می‌توانند از طریق سایت http://ghazal.inif.ir اقدام کرده و یا با شماره 09932205385 تماس حاصل کنند.

 

گفتنی است شرکت دوام بنیان حامی ایرانیان از مراکز توانمند عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است که با برخورداری از تجهیزات پیشرفته از توانمندی انجام آزمون‌های تخصصی، گواهینامه‌های معتبر مورد تأیید مرکز صلاحیت ایران و آزمایشگاه همکار استاندارد، خدمات آزمایشگاهی، مهندسی و آموزشی را در حوزه‌های ژئوتکنیک مقاوم‌سازی و مصالح ساختمانی ارائه می‌دهد و دوره‌های آموزشی تخصصی مصالح ساختمانی را برگزار می‌کند.

 

فهرست تجهیزات، خدمات، روش آزمون‌های آزمایشگاهی و توانمندی‌های این مجموعه در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی,شرکت دوام بنیان حامی ایرانیان

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code