معیار دانش پارس کارگاه «تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)» را برگزار می‌کند.

به گزارش شبکه آزمایشگاهی کشور، مجموعه آزمایشگاهی معیار دانش پارس دوره تخصصی «تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)» را با رویکرد آموزش جامع اصول و مراحل پیاده‌سازی این سیستم ایمنی مواد غذایی برگزار می‌کند. این دوره آنلاین مهرماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

 

سیستم HACCP یک رویکرد علمی، منطقی و نظام‌مند برای شناسایی، ارزیابی و کنترل خطرات مرتبط با ایمنی مواد غذایی است. اهمیت این دوره در آن است که به جای تمرکز بر بازرسی محصول نهایی، بر کنترل پیشگیرانه فرآیند تولید از مرحله تهیه مواد اولیه تا مصرف نهایی تأکید دارد. این رویکرد پیشگیرانه، HACCP را به یکی از مؤثرترین ابزارها برای تضمین سلامت محصولات و جلوگیری از بروز بحران‌های بهداشتی تبدیل کرده و پیاده‌سازی آن برای بسیاری از واحدهای تولیدی و صادراتی یک الزام قانونی و تجاری است.

 

 

این کارگاه آموزشی با هدف توانمندسازی مدیران و کارشناسان صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی برای استقرار یک سیستم پیشگیرانه ایمنی محصول برگزار می‌شود.

 

محتوای این دوره شامل مقدمه و آشنایی با تاریخچه HACCP، اصول بهداشت مواد غذایی و پیش‌نیازها (PRPs)، مفاهیم پایه، هفت اصل کلیدی HACCP، مراحل اجرایی استقرار سیستم، مطالعه موردی (Case Study) و بخش جمع‌بندی و پرسش و پاسخ خواهد بود.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۱۹۵۰۲۴۰۸-۰۳۱ (داخلی ۳) و یا از طریق پیام‌رسان‌های واتس‌اپ و ایتا با شماره ۰۹۳۶۸۸۵۴۲۹۲ (خانم ذوالفقاری) تماس حاصل کنند.

 

آزمایشگاه معیار دانش پارس، از مراکز ممتاز عضو شبکه آزمایشگاهی کشور است که ضمن ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، آموزشی، مشاوره، پیاده‌سازی و استقرار استانداردها، دوره‌های آموزشی تخصصی را با هدف ارتقای توانمندی کارشناسان برگزار می‌کند.

 

فهرست تازه‌ترین رویدادها و خدمات این مجموعه در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی کشور قابل مشاهده است.

 

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی,کارگاه آموزشی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code