صفحه اصلی

آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای ارتقا آگاهی آموخته‌های مرتبط با علم و افزایش دانش مخاطبین، کارگاره تئوری و عملی تشخیص میزان اثرگذاری داروها و نانوساختارها بر سلول‌های ایزوله شده از بافت را آذر ماه سال جاری برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران به منظور ایجاد بستری مناسب برای ارائه خدمات آزمایشگاهی به اساتید و محققین دانشگاهی داخل و خارج دانشگاه و استفاده بهتر از ظرفیت‌های آزمایشگاهی کشور تشکیل شد.

 

 

از اهداف اصلی این آزمایشگاه می‌توان به ارائه انواع خدمات تخصصی آزمایشگاهی و تحقیقاتی به دانشجویان داخل و خارج از دانشگاه، برگزاری انواع سمینار و کارگاه‌های مبتدی تا تخصصی، خدمات‌رسانی از طریق تجهیزات آزمایشگاهی، مجهز به مرکز میکروفلوئیدیک و ارائه دهنده خدماتی شامل طراحی چیپ، لیتوگرافی، قالبگیری و باندینگ پلاسما و خرید تجهیزات تمامی گروه‌های دانشگاه از طریق نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت اشاره کرد.

 

 

سرفصل‌های این دوره شامل معرفی و بررسی انواع سلول‌ها، روش استخراج سلول از بافت، روش استخراج میتوکندری از بافت، روش‌های سنجش سمیت سلولی/میتوکندری، آشنایی با دستگاه فلوسایتومتری، معرفی انواع نانوساختارها و داروها، کاربرد سنجش میزان اثر دارو نانوساختار بر سلول‌های ایزوله شده، مقایسه میزان اثرگذاری داروها با روش سنجش بیان شده در محیط in vitro و سیستم‌های میکروفلوئیدیک است.

 

 

گفتنی است آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در استان تهران استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

 

فهرست خدمات ، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.