صفحه اصلی

آزمون  آنالیز تعیین ویژگی های بافتی (نرمی، وضعیت ظاهری، بیاتی، تردی، سختی، سفتی) انواع مواد خوراکی و کشاورزی

سفتی، سختی، نرمی، ماندگاری، بیاتی، تازگی، کشش پذیری، تردی، شکنندگی، چسبندگی، قابلیت فشرده شدن، الاستیسیته و ...

آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : فعال
  • سیستان و بلوچستان , زاهدان
  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت