آزمون آنالیز تعیین ویژگی های بافتی (نرمی، وضعیت ظاهری، بیاتی، تردی، سختی، سفتی) انواع مواد خوراکی و کشاورزی
سفتی، سختی، نرمی، ماندگاری، بیاتی، تازگی، کشش پذیری، تردی، شکنندگی، چسبندگی، قابلیت فشرده شدن، الاستیسیته و ...
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : فعال
- سیستان و بلوچستان , زاهدان
- وضعیت عضویت : فعال
- البرز , کرج
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- خوزستان , اهواز
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , نیشابور
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- گیلان , رشت
- وضعیت عضویت : فعال
- مازندران , ساری