صفحه اصلی

آزمون  آنالیز تعیین ویژگی های بافتی انواع مواد خوراکی و کشاورزی

سفتی،سختی، نرمی، ماندگاری، بیاتی، تازگی، کشش پذیری، تردی، شکنندگی، چسبندگی، قابلیت فشرده شدن، الاستیسیته و ...

  • وضعیت عضویت : فعال
  • سیستان و بلوچستان , زاهدان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • اصفهان , اصفهان
  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • زنجان , زنجان