صفحه اصلی

آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)

وضعیت ظاهری قوطی پرشده، ناپذیرفتنی (مواد خارجی، عوامل شیمیایی، قطعات غیر خوراکی، زواید غیر گوشتی، بلورهای استروویت، تغییر رنگ سولفیدی، طعم و بو، نوع عرضه، رنگ گوشت، بافت گوشت)، هیستامین، وزن خالص، پری

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • زنجان , زنجان
  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • خوزستان , خرمشهر
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • کرمان , رفسنجان