آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن)
وضعیت ظاهری قوطی پرشده، ناپذیرفتنی (مواد خارجی، عوامل شیمیایی، قطعات غیر خوراکی، زواید غیر گوشتی، بلورهای استروویت، تغییر رنگ سولفیدی، طعم و بو، نوع عرضه، رنگ گوشت، بافت گوشت)، هیستامین، وزن خالص، پری
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- خوزستان , خرمشهر
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- کرمان , رفسنجان