صفحه اصلی

آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک

وضعیت ظاهری قوطی پرشده، ناپذیرفتنی (مواد خارجی، عوامل شیمیایی، قطعات غیر خوراکی، زواید غیر گوشتی، بلورهای استروویت، تغییر رنگ سولفیدی، طعم و بو، نوع عرضه، رنگ گوشت، بافت گوشت)، هیستامین، وزن خالص، پری

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • خوزستان , خرمشهر
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • مرکزی , اراک