آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو تن ماهی (ماهی تن) در روغن یا آب نمک

وضعیت ظاهری قوطی پرشده، ناپذیرفتنی (مواد خارجی، عوامل شیمیایی، قطعات غیر خوراکی، زواید غیر گوشتی، بلورهای استروویت، تغییر رنگ سولفیدی، طعم و بو، نوع عرضه، رنگ گوشت، بافت گوشت)، هیستامین، وزن خالص، پری

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو

نام اختصاری :

EC

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • مازندران بابل ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • هرمزگان قشم ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع آزمایشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه مواد و انرژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • البرز کرج ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز زاهدان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • سیستان و بلوچستان زاهدان ,