آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا
INSO 2869 مزه و بو، رنگ، نوع عرضه، بافت، مواد خارجی، وزن آبکش، میزان نمک خوراکی، پری، هیستامین، وزن خالص، pH، درصد فاز مایع، میران روغن در فاز مایع، پراکسید
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- گیلان , رشت
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- فارس , شیراز