آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی کلیکا

INSO 2869 مزه و بو، رنگ، نوع عرضه، بافت، مواد خارجی، وزن آبکش، میزان نمک خوراکی، پری، هیستامین، وزن خالص، pH، درصد فاز مایع، میران روغن در فاز مایع، پراکسید

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • هرمزگان قشم ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه مواد و انرژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • البرز کرج ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز زاهدان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • سیستان و بلوچستان زاهدان ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز مشهد

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه گیلان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان رشت ,