آزمون های استاندارد فیزیکی و شیمیایی کنسرو قارچ (ویژگی های کنسرو قارچ )
شامل: رنگ، طعم و بو، بافت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، عیوب، نمک
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- گیلان , رشت
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک
- وضعیت عضویت : توانمند
- مازندران , ساری
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- فارس , شیراز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز