آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمی کنسرو قلیه میگو
رنگ، بو، مزه، کیفیت پخت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، حشرات، بافت، شکستگی، لهیدگی، pH، روغن، عددپراکسید، نمک
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- گیلان , رشت
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- فارس , شیراز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز