آزمون های کامل استاندارد فیزیکی و شیمی کنسرو قلیه میگو

رنگ، بو، مزه، کیفیت پخت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، حشرات، بافت، شکستگی، لهیدگی، pH، روغن، عددپراکسید، نمک

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو

نام اختصاری :

EC

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • مازندران بابل ,

سازمان مربوطه :

موسسه مطالعاتی پرتو بشاش دانش گستر

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • فارس مرودشت ,

سازمان مربوطه :

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده اکولوژی دریای خزر

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • مازندران ساری ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • همدان همدان ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه مواد و انرژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • البرز کرج ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,