آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
پس از استخراج یا جداسازی
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- اصفهان , اصفهان
- وضعیت عضویت : فعال
- گلستان , گرگان
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان جنوبی , بیرجند
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , سبزوار
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- خوزستان , بندر ماهشهر