آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز

پس از استخراج یا جداسازی

سازمان مربوطه :

دانشگاه کاشان

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • اصفهان کاشان ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه صنعتی امیرکبیر - دانشکده شیمی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه صنعتی امیرکبیر - پژوهشکده رنگ و پلیمر

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • تهران تهران ,