آزمون های اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی با منشاء گیاهی شامل: اندازه گیری میزان باقی مانده آفت کش ها GC-MS یا LC-MS با روش کچرز
پس از استخراج یا جداسازی
سازمان مربوطه :
دانشگاه کاشان
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- اصفهان کاشان ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه صنعتی امیرکبیر - دانشکده شیمی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه صنعتی امیرکبیر - پژوهشکده رنگ و پلیمر
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تهران تهران ,