صفحه اصلی

آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)

لبنیات، نوشیدنی ها، گوشت، شیر، ماست، دوغ، آبمیوه، نکتار، شربت، کمپوت، کنسرو، آرد، شیرینی، کیک، کلوچه، بیسکوییت، چیپس، فرآورده های حجیم شده غلات، ماکارونی، مربا، پنیر، سوسیس، کالباس، ماهی، تن ماهی، آبزیان، نوشابه، آب

آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • تهران , تهران
  • وضعیت عضویت : فعال
  • سیستان و بلوچستان , زاهدان
  • وضعیت عضویت : فعال
  • چهارمحال و بختیاری , شهرکرد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • اصفهان , اصفهان
  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • مرکزی , ساوه
  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران , تهران