آزمون های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی انواع مواد خوراکی (مواد غذایی)
لبنیات، نوشیدنی ها، گوشت، شیر، ماست، دوغ، آبمیوه، نکتار، شربت، کمپوت، کنسرو، آرد، شیرینی، کیک، کلوچه، بیسکوییت، چیپس، فرآورده های حجیم شده غلات، ماکارونی، مربا، پنیر، سوسیس، کالباس، ماهی، تن ماهی، آبزیان، نوشابه، آب
سازمان مربوطه :
شرکت لعاب مشهد - موسسه تحقیقاتی پرطاووس
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه اصفهان
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- اصفهان اصفهان ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه سمنان - پردیس فنی - دانشکده مهندسی مواد و متالوژی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- سمنان سمنان ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه بیرجند - دانشکده علوم - گروه فیزیک
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان جنوبی بیرجند ,
سازمان مربوطه :
شرکت مهندسین مشاور علوم و فناوری نانو مواد پارس
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
شرکت مهندسین مشاور علوم و فناوری نانو مواد پارس
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه تبریز - آزمایشگاه مرکزی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- آذربایجان شرقی تبریز ,
سازمان مربوطه :
شرکت لعاب مشهد - موسسه تحقیقاتی پرطاووس
نام اختصاری :
DTA
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو
نام اختصاری :
EC
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- مازندران بابل ,