آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
آزمایش ارگانولپتیکی یک غذا شامل دیدن ، بوئیدن ، چشیدن و لمس کردن میشود. ما غذاها را برطبق خواص ارگانولپتیکی دوست داریم یا رد میکنیم. ابتدا مشتری غذا را میبیند (ظاهر غذا) ، سپس آن را بو میکند و خواصی چون طعم ، بافت ، و یکنواختی آن در هنگام جویدن تعیین میگردد
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران , تهران
- وضعیت عضویت : فعال
- خوزستان , آبادان
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , نیشابور
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- سیستان و بلوچستان , زابل
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران , تهران
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تهران , تهران

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- خوزستان , خرمشهر

آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان شرقی , سهند