آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)
آزمایش ارگانولپتیکی یک غذا شامل دیدن ، بوئیدن ، چشیدن و لمس کردن میشود. ما غذاها را برطبق خواص ارگانولپتیکی دوست داریم یا رد میکنیم. ابتدا مشتری غذا را میبیند (ظاهر غذا) ، سپس آن را بو میکند و خواصی چون طعم ، بافت ، و یکنواختی آن در هنگام جویدن تعیین میگردد
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه صنعت نفت - پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست
نام اختصاری :
GC-MS
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,