آزمون حسی خواص ارگانولپتیکی مواد خوراکی (Organoleptic)

آزمایش ارگانولپتیکی یک غذا شامل دیدن ، بوئیدن ، چشیدن و لمس کردن می‌شود. ما غذاها را برطبق خواص ارگانولپتیکی دوست ‌داریم یا رد می‌کنیم. ابتدا مشتری غذا را می‌بیند (ظاهر غذا) ، سپس آن را بو می‌کند و خواصی چون طعم ، بافت ، و یکنواختی آن در هنگام جویدن تعیین می‌گردد

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه صنعت نفت - پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست

نام اختصاری :

GC-MS 

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • تهران تهران ,