آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
شکر، شکر سفید، شکر قهوه ای، قند، قند حبه ای، شکر خام، نبات، قند پختی، قند پرسی، نبات
- وضعیت عضویت : فعال
- ایلام , ایلام
- وضعیت عضویت : فعال
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- اصفهان , اصفهان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
- وضعیت عضویت : توانمند
- هرمزگان , قشم
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران , تهران