آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده ‏های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)

شکر، شکر سفید، شکر قهوه ای، قند، قند حبه ای، شکر خام، نبات، قند پختی، قند پرسی، نبات

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو

نام اختصاری :

EC

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • مازندران بابل ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه نیرو

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابن سینا

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی (بندر انزلی)

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • گیلان رشت ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - دانشکده دامپزشکی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

شرکت زیست فناوری جاوید

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,