آزمون های استاندارد فیزیکی، شیمیایی و میکروبی انواع قند، شکر و فرآورده های آن (حبه، پختی، پرسی، خام، نبات ...)
شکر، شکر سفید، شکر قهوه ای، قند، قند حبه ای، شکر خام، نبات، قند پختی، قند پرسی، نبات
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو
نام اختصاری :
EC
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- مازندران بابل ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه نیرو
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابن سینا
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی (بندر انزلی)
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- گیلان رشت ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - دانشکده دامپزشکی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
شرکت زیست فناوری جاوید
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه فردوسی مشهد
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,