خشک کن انجمادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
سازمان مربوطه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
نشانی آزمایشگاه :
قم، بلوار 15 خرداد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم.
مشخصات خشک کن انجمادی:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
نام انگلیسی :
Freeze Dryer
زمینه های کاربردی
پزشكي , علوم پايه , كشاورزي , بيوتكنولوژي
خاصیت قابل اندازه گیری :
فیزیکی , اندازه , بیولوژیک
آخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهي
توضیحات :
بر اساس نحوه عملکرد و ساختار کلی دستگاه های فریز درایر می توان آنها را به سه گروه کلی تقسیم بندی نمود که عبارتند از:
منیفولد (Manifold): این گروه از خشک کن های انجمادی بیشتر برای محیط های آزمایشگاهی کاربرد داشته و در زمان کوتاه، منجر به خشک شدن مواد مایع می گردد.
خشک کن انجمادی چرخشی: این گروه از فریز دایرها دارای مخزن استوانه ای بوده و به دلیل چرخشی بودن آن، تمام بخش های مواد به صورت یکنواخت خشک میشوند.
فریز درایر سینی دار: دستگاه های خشک کن انجمادی که دارای سینی می باشند، به دلیل پیاده سازی هر دو مرحله خشک کردن، در نهایت مواد را با کمترین درصد رطوبت ارائه می دهند. این دستگاه ها بزرگ تر از نوع منیفولد بوده و برای خشک کردن طیف گسترده ای از مواد مورد استفاده قرار میگیرند.
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه |
مورد اندازه گیری شده |
واحد اندازه گیری |
دقت اندازه گیری |
خشک و انجماد مواد در خلا و سرما |
درصد |
دقیق |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه |
شرح خدمت |
نحوه ارائه |
هزینه (ریال) |
خشک و انجماد مواد در خلا و سرما |
توسط آزمايشگاه |
- |
زمان سرویس دهی با این دستگاه |
روز |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه |
۷:۳۰ |
۱۶:۴۵ |
- |
متخصصین دستگاه |
نام و نام خانوادگی |
مرتبه علمی |
تلفن |
راضیه محمدزاده |
کارشناس ارشد |
- |