دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی

آزمایشگاه مربوطه :

مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی

نشانی آزمایشگاه :

تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، مجتمع تحقبقاتی شیخ بهایی، طبقه اول، سالن شرقی، آزمایشگاه علوم و مهندسی صنایع غذایی.

مشخصات دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

نام انگلیسی :

Dough Rheological Behavior Characterizer

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
خواص رئولوژیکی خمیر و آرد گندم gr -
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
شناسایی ویژگی پروتئین و مواد نشاسته ای توسط آزمايشگاه ۲,۰۰۰,۰۰۰
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۸:۰۰ ۱۵:۰۰ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
مهشید مقدم راد کارشناس ارشد -