دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی
سازمان مربوطه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع تحقیقاتی شیخ بهایی
نشانی آزمایشگاه :
تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، مجتمع تحقبقاتی شیخ بهایی، طبقه اول، سالن شرقی، آزمایشگاه علوم و مهندسی صنایع غذایی.
مشخصات دستگاه سنجش خواص رئولوژیکی خمیر:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
نام انگلیسی :
Dough Rheological Behavior Characterizer
آخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهي
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه |
مورد اندازه گیری شده |
واحد اندازه گیری |
دقت اندازه گیری |
خواص رئولوژیکی خمیر و آرد گندم |
gr |
- |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه |
شرح خدمت |
نحوه ارائه |
هزینه (ریال) |
شناسایی ویژگی پروتئین و مواد نشاسته ای |
توسط آزمايشگاه |
۲,۰۰۰,۰۰۰ |
زمان سرویس دهی با این دستگاه |
روز |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه |
۸:۰۰ |
۱۵:۰۰ |
- |
متخصصین دستگاه |
نام و نام خانوادگی |
مرتبه علمی |
تلفن |
مهشید مقدم راد |
کارشناس ارشد |
- |