ترازوی حساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

آزمایشگاه مربوطه :

آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

نشانی آزمایشگاه :

آذربایجان غربی، خوی، کیلومتر 5 جاده خوی سلماس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی

مشخصات ترازوی حساس:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۳/۰۷/۰۷

نام انگلیسی :

Sensitive Scale Balance

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي

توضیحات :

موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
شاخص های عسل ppm 0.01
آفلاتوکسین M1 در شیر میکروگرم بر میلی لیتر 0.01
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
آزمون قند و آزمون تعیین PH عسل توسط آزمايشگاه -
آزمون تعیین خاکستر عسل توسط آزمايشگاه -
آزمون پرولین عسل توسط آزمايشگاه -
آزمون فعالیت دیاستازی عسل توسط آزمايشگاه -
آزمون تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز توسط آزمايشگاه -
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770) توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۸ ۱۶ -
پنج شنبه ۸ ۱۳ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
علیرضا ملاابراهیم لو استاديار -
مصطفی هنری علمداری استاديار -
طیبه موسی نژاد استاديار -