جستجو در دستگاه های آزمایشگاه
جستجوی دستگاه بر اساس حروف الفبا
ترازوی حساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
آزمایشگاه مربوطه :
آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی- وضعیت عضویت : مستعد عضویت
- تلفن : ۰۴۴۳۶۴۳۲۶۸۵
سازمان مربوطه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
نشانی آزمایشگاه :
آذربایجان غربی، خوی، کیلومتر 5 جاده خوی سلماس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
مشخصات ترازوی حساس:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
نام انگلیسی :
Sensitive Scale Balanceآخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهيتوضیحات :
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه | ||
---|---|---|
مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
شاخص های عسل | ppm | 0.01 |
آفلاتوکسین M1 در شیر | میکروگرم بر میلی لیتر | 0.01 |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه | ||
---|---|---|
شرح خدمت | نحوه ارائه | هزینه (ریال) |
آزمون قند و آزمون تعیین PH عسل | توسط آزمايشگاه | - |
آزمون تعیین خاکستر عسل | توسط آزمايشگاه | - |
آزمون پرولین عسل | توسط آزمايشگاه | - |
آزمون فعالیت دیاستازی عسل | توسط آزمايشگاه | - |
آزمون تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز | توسط آزمايشگاه | - |
آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770) | توسط آزمايشگاه | - |
زمان سرویس دهی با این دستگاه | |||
---|---|---|---|
روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه | ۸ | ۱۶ | - |
پنج شنبه | ۸ | ۱۳ | - |
متخصصین دستگاه | ||
---|---|---|
نام و نام خانوادگی | مرتبه علمی | تلفن |
علیرضا ملاابراهیم لو | استاديار | - |
مصطفی هنری علمداری | استاديار | - |
طیبه موسی نژاد | استاديار | - |