جستجو در دستگاه های آزمایشگاه
جستجوی دستگاه بر اساس حروف الفبا
ترازوی حساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
آزمایشگاه مربوطه :
آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تلفن : ۰۴۴۳۶۴۳۲۶۸۵
سازمان مربوطه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
نشانی آزمایشگاه :
آذربایجان غربی، خوی، کیلومتر 5 جاده خوی سلماس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی
مشخصات ترازوی حساس:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
نام انگلیسی :
Sensitive Scale Balanceآخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهيتوضیحات :
| موارد قابل اندازه گیری با دستگاه | ||
|---|---|---|
| مورد اندازه گیری شده | واحد اندازه گیری | دقت اندازه گیری |
| شاخص های عسل | ppm | 0.01 |
| آفلاتوکسین M1 در شیر | میکروگرم بر میلی لیتر | 0.01 |
| خدمات قابل ارائه با این دستگاه | ||
|---|---|---|
| شرح خدمت | نحوه ارائه | هزینه (ریال) |
| آزمون قند و آزمون تعیین PH عسل | توسط آزمايشگاه | - |
| آزمون تعیین خاکستر عسل | توسط آزمايشگاه | - |
| آزمون پرولین عسل | توسط آزمايشگاه | - |
| آزمون فعالیت دیاستازی عسل | توسط آزمايشگاه | - |
| آزمون تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز | توسط آزمايشگاه | - |
| آزمونهای مایکوتوکسین های شیر و فرآورده های آن شامل : اندازه گیری آفلاتوکسین M1 به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و خالص سازی با ستونهای ایمونوافینیتی(استاندارد INSO 14770) | توسط آزمايشگاه | - |
| زمان سرویس دهی با این دستگاه | |||
|---|---|---|---|
| روز | ساعت شروع | ساعت پایان | توضیحات |
| شنبه تا چهارشنبه | ۸ | ۱۶ | - |
| پنج شنبه | ۸ | ۱۳ | - |
| متخصصین دستگاه | ||
|---|---|---|
| نام و نام خانوادگی | مرتبه علمی | تلفن |
| علیرضا ملاابراهیم لو | استاديار | - |
| مصطفی هنری علمداری | استاديار | - |
| طیبه موسی نژاد | استاديار | - |