خشک کن انجمادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم

آزمایشگاه مربوطه :

مجموعه آزمایشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم

نشانی آزمایشگاه :

قم، بلوار 15 خرداد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم.

مشخصات خشک کن انجمادی:

تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۲/۱۱/۲۴

نام انگلیسی :

Freeze Dryer 

آخرین وضعیت دستگاه :

آماده سرويس دهي

توضیحات :

فریز درایر و لیوفیلیزر اسامی مترادف برای تجهیزات مشابه هستند. فرآیند آبگیری و حذف رطوبت از مواد غذایی، میوه و سبزیجات و همچنین در عملیات داروسازی از بهترین راهکارها برای جلوگیری از فاسد شدن و همچنین کمک به کاهش وزن و جا به جایی آسان آنها می باشد. فریز درایر (freeze-drying) یکی از تجهیزات مورد استفاده در این زمینه می باشد که برای حذف رطوبت ترکیبی از انجماد و تصعید را پیاده سازی می کند. این شیوه برای اولین بار در سال 1906 در فرانسه توسط آرسن دارسونوال و فردریک برداس ارائه گردید و در نهایت دانی هریس در سال 1911 تغییراتی در آن ایجاد نمود. به مرور دستگاه های فریز درایر با تغییر و تحول زیادی مواجه شده و در حال حاضر انواع مختلفی از آنها در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. فریز درایر، فرآیند حذف آب را با اهداف زیر انجام می‌دهد: 1- حفظ مواد فاسد شونده. 2-افزایش عمر مفید. 3-راحت‌تر ساختن مواد برای حمل و نقل. این دستگاه‌ها با فریز کردن مواد کار می‌کنند. با کاهش فشار و اضافه کردن گرما، آب یخ زده موجود در مواد تصعید می‌شود.

موارد قابل اندازه گیری با دستگاه
مورد اندازه گیری شده واحد اندازه گیری دقت اندازه گیری
خشک و فریز کردن مواد بیولوژیک در دمای پایین درصد رطوبت نسبتا دقیق
خدمات قابل ارائه با این دستگاه
شرح خدمت نحوه ارائه هزینه (ریال)
خشک و فریز کردن مواد بیولوژیک در دمای پایین توسط آزمايشگاه -
زمان سرویس دهی با این دستگاه
روز ساعت شروع ساعت پایان توضیحات
شنبه تا چهارشنبه ۷:۳۰ ۱۴:۴۵ -
متخصصین دستگاه
نام و نام خانوادگی مرتبه علمی تلفن
راضیه محمدزاده کارشناس ارشد -