مایکروویو دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
سازمان مربوطه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
نشانی آزمایشگاه :
قم، بلوار 15 خرداد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم.
مشخصات مایکروویو:
تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
نام انگلیسی :
Microwave Oven
آخرین وضعیت دستگاه :
آماده سرويس دهي
توضیحات :
ماکروویو دارای امواجی است با طول موج کوتاه که قسمتی از طیف الکترومغناطیس را همانند پرتوهای نور قابل مشاهده تشکیل میدهد. در صنعت از این امواج با طول موج کوتاه برای فرآوری مواد غذایی و پختن غذاها استفاده میکنند و این امواج در زمان برخورد با یک ماده امکان دارد منعکس، جذب و یا منتشر شوند
حوهی کار ماکروویو به این صورت میباشد که با تاباندن ریز موجهای الکترومغناطیسی موجب جنبش آب و مولکولهای قطبی در غذا شده و این امر باعث تولید گرما و در نتیجه گرم شدن یا پخت غذا در مدت زمان کوتاهی میشود.
مواد غیر فلزی مانند پلاستیک و شیشه این امواج را عبور میدهند. مواد فلزی این امواج را منعکس میکنند و موادی که دارای آب هستند (مانند غذاها) این امواج را جذب میکنند. فرکانس امواج ذکر شده بین ۳۰۰ مگاهرتز تا چندین گیگاهرتز میباشد و برد این امواج بسیار کوتاه بوده، ولی میزان نفوذ آنها بسیار بالا است و حتی از گرد و غبار هم عبور میکنند.
امروزه دستگاههایی که با عنوان ماکروویو عرضه میشوند علاوه بر لرزانندهی امواج دارای چند المنت هستند که برای گریل و فر مورد استفاه قرار میگیرند و این دستگاهها را با نام مایکروویو گریل دار میشناسند. طراحی مایکروویوها به گونهای است که این امواج با طول موج کوتاه را حبس کرده و زمانی که درب دستگاه بسته باشد و شما دستگاه را روشن نمایید ساطع میشوند.
موارد قابل اندازه گیری با دستگاه |
مورد اندازه گیری شده |
واحد اندازه گیری |
دقت اندازه گیری |
فراهم کردن دمای موردنیاز به سرعت |
درجه سانتیگراد |
دقیق |
خدمات قابل ارائه با این دستگاه |
شرح خدمت |
نحوه ارائه |
هزینه (ریال) |
فراهم کردن دمای موردنیاز به سرعت |
در اختيار قرار دادن دستگاه |
- |
زمان سرویس دهی با این دستگاه |
روز |
ساعت شروع |
ساعت پایان |
توضیحات |
شنبه تا چهارشنبه |
۷:۳۰ |
۱۶:۴۵ |
- |
متخصصین دستگاه |
نام و نام خانوادگی |
مرتبه علمی |
تلفن |
راضیه محمدزاده |
کارشناس ارشد |
- |