این کارگاه با هدف آشنایی متخصصان حوزه سلامت روان با کاربرد روشهای تحریک الکتریکی فراجمجمهای در ارتقای عملکرد عصبی و آشنایی روانپزشکان با کاربرد آن در درمان اختلالات روانپزشکی و آشنایی پژوهشگران علوم اعصاب با ابعاد مطالعاتی این روشها و افقهای پژوهشی پیش رو برگزار میشود.
تحریک الکتریکی فراجمجمهای (tES) در سالهای اخیر به عنوان یکی از راهکارهای درمانی پیشرو در سلامت روان و ابزاری مطالعاتی برای پژوهشگران حوزهی علوم اعصاب مطرح بوده است. زیرشاخههای متفاوت اعمال تحریکهای الکتریکی و تأثیرات درمانی متفاوت آن و همچنین اهمیت پژوهشی هر یک از این زیرشاخهها، لزوم دریافت آموزشهای تکمیلی را دو چندان میکند.
این دوره آموزشی شامل تحریک الکتریکی فراجمجمهای با جریان مستقیم (tDCS) ، جریان متناوب (tACS) ، تحریک فراجمجمهای با نویز رندوم (tRNS)، ملاحظات روش شناختی مربوطه، چگونگی استفاده از دستگاههای تحریک الکتریکی در بخش عملی کارگاه، راهبردهای پژوهش و کاربردهای بالینی و در نهایت شیوههای طراحی پروژههای مربوطه و ارتقای عملکرد عصبی است و با حضور مدرسان بینالمللی و داخلی برگزار خواهد شد.
آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است و توانمندیها و خدمات این آزمایشگاه در صفحه اختصاصی آن در پایگاه اینترنتی شبکه ارایه شده است.
حضور در این کارگاه دارای امتیاز بازآموزی است و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اینترنتی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به نشانی nbml.ir مراجعه نمایند.