کارگاه اصول آنالیز ژنی به روش Real Time Pcr بهمن ماه سال جاری توسط آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، آزمایشگاه جامع معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در راستای افزایش آگاهی آموخته‌های مرتبط با علم و دانش مخاطبین، کارگاه آموزش اصول آنالیز ژنی به روش Real Time Pcr را 24 و 25 بهمن ماه سال جاری برگزار می‌کند.

 

این تکنیک به طور گسترده در بررسی‌های کمی بیان ژن به کار می‌رود و همچنین روشی بسیار قدرتمند و حساس در تعیین تعداد ویروس های موجود در یک نمونه است.

 

ویژگی کلیدی Real-Time PCR، فراهم شدن امکان بررسی تکثیر قطعات DNA همزمان با انجام گرفتن آزمایش و با استفاده از گزارشگرهای فلوئورسنت است.

 

از مهم‌ترین سرفصل‌های این کارگاه می‌توان به کلیاتی از اصول و تئوری Real-time PCR ، مزایای Real-time PCR و کاربرد آن در زمینه‌های مختلف، انواع روش‌های Real-time PCR، مقایسه روش‌های نسبی و مطلق و کاربردهای آن‌ها، آموزش تئوری آنالیز Real-time PCR ، آشنایی با روش‌های آنالیز کمی و آشنایی با نحوه بررسی کیفیت نتایج Real time PCR، آنالیز داده‌های Real- time PCR به صورت عملی، آموزش تفسیر نتایج Real- time PCR و آموزش روش‌های مختلف محاسبه تغییرات بیان ژن اشاره کرد.

 

این تکنیک در زمینههای مختلف مانند کلون کردن ژن، نقشه‌برداری ژنی، تشخیص جهش‌ها، توالی‌یابی DNA و تعیین هویت افراد کاربرد گسترده ای دارد بر همین اساس آزمایشگاه جامع معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران کارگاه اصول آنالیز ژنی به روش Real Time Pcr همراه با تمرین عملی را بهمن ماه سال جاری برگزار می‌کند.

 

گفتنی است، علاقمندان برای شرکت در دوره‌های این مجموعه و یا کسب اطلاعات بیش‌تر درباره کارگاه‌های آموزشی می‌توانند به سایت workshops.mazums.ac.ir مراجعه کنند.

 

آزمایشگاه جامع معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران، شامل بخش‌های مختلفی از جمله آزمایشگاه عمومی، آنالیز شیمیایی، آنالیز عنصری، (CHSNO) ، آنالیز حرارتی، کروماتوگرافی، بخش فلوسیتومتری و کشت سلولی، میکروسکوپ ها (AFM و STM )، بیوپرینتر 3 بعدی و آسیاب ماهواره‌ای، Real- time PCR و اکتروفورز و ... است.

 

هدف این مجموعه توسعه و تقویت فعالیت‌های پژوهشی و تامین نیازهای علمی و ارائه خدمات مناسب پژوهشی به اعضای هیئت علمی و محققان بویژه در استان‌های شمالی و ارائه خدمات مشاوره‌ای به سایر آزمایشگاههای این منطقه و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی است.

 

آزمایشگاه جامع معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در استان مازندران استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code