به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، توسعه پژوهشها، ارتقای کیفیت محصولات و سنجش دقیق فرآوردههای تولیدی، مستلزم خدمات دقیق و با کیفیت آزمایشگاهی است. بر همین اساس، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با هدف ارتقای کیفی و حمایت از آزمایشگاههای توانمند، هرساله و به طور مستمر، فعالیت مراکز آزمایشگاهی عضو را ارزیابی میکند.
در این ارزیابی شرکت پرهام گستر فارس رتبه هجدهم آزمایشگاههای برتر را کسب کرده است.
مهندس یونس مهدی زاده مدیر عامل مجتمع آزمایشگاهی پرهام گستر فارس درباره فعالیتش در این مجموعه آزمایشگاهی و تحقیقاتی گفت: دانش آموخته دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز هستم که اوایل سال سال 73 با هدف استفاده بهینه از عوامل آب وخاک .پایش تولیدات کشاورزی، انجام پروژه های تحقیقاتی و زیست محیطی نخستین آزمایشگاه خصوصی ایران را بنیان نهادم . با توسعه دامنه خدمات و به روزآوری تجهیزات و نیروی انسانی متخصص، اکنون این مجموعه فعالیتهای خود را در 8 بخش گسترش داده است.
این فعال حوزه پژوهش و فناوری ادامه داد: این شرکت توانسته است طی دوره فعالیت خود از 11 سازمان، تأییدیه ها و اعتبار نامه های لازم جهت ارائه خدمات متنوع آزمایشگاهی را اخذ کند که این گستردگی دامنه فعالیت، شرکت پرهام گسترفارس را در سطح کشور منحصر به فرد نموده است.
وی افزود: این شرکت 5 تندیس و لوح تقدیر ملی و استانی دریافت کرده است. همچنین همه ساله در رتبه بندی شبکه آزمایشگاههای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته است بین 20 آزمایشگاه برتر کشور جای گیرد. این شرکت در سال 1395 مورد ارزیابی و پذیرش کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانشبنیان قرار گرفته است.
مهدیزاده با اشاره به فعالیت مجتمع آزمایشگاهی پرهام گستر فارس در زمینههای آب، خاک، کشاورزی، محیط زیست، غذا و زیستفناوری گفت: فعالیتهای آزمایشگاهی، آموزشی و تحقیقاتی این شرکت توانسته است برای 23نفر از دانش آموختگان بصورت مستقیم و حداقل متجاوزاز 150نفر غیر مسقیم اشتغال ایچاد کند.
وی به برجستهترین تجهیزات آزمایشگاهی خدماتدهنده پرهام گستر فارس اشاره کرد و گفت: تجهیزات متعددی همچون HPLC بادتکتورهای یو وی، وفلوئور سانس اندازه گیری مایکوتوکسین ها ، رنگهای مصنوعی، شیرین کننده های مصنوعی، نگهدارنده ها و...، دستگاه GC Mss برای اندازه گیری آفت کشها وعلف کشها در آب، خاک، گیاه وفرآورده های کشاورزی، دستگاه اتمیک به منظور پایش وکنترل فلزات سنگین در محصولات غذائی، دستگاه اسپکتروفتومتر اندازه گیری پارامترهای محیط زیستی ، عناصر فسفر و نگهدارنده ها، دستگاه الایزا، دستگاه PCR و دستگاه نانو دراپ تنها بخشی از خدمات و تجهیزات پرهام گستر فارس هستند.
مدیر مجموعه آزمایشگاهی پرهام گستر فارس، به برگزاری دورههای آموزشی تخصصی اشاره کرد و گفت: دورههای کاربری تجهیزات آزمایشگاهی HPLC ، GC/MSS و کاربردهای این تجهیزات، روش تهیه محلولهای تیترازول و بافر، تربیت کارشناس آزمایشگاه، صحه گذاری و اعتبار سنچی داده های آزمایشگاهی، آماده سازی نمونه و آموزش مدیر کنترل کیفی شرکتهای تولیدی، دورههایی هستند که توسط مجموعه پرهام گستر فارس برگزار میشود.
مهدی زاده با اشاره به کسب رتبه 18 آزمایشگاههای برتر ارزیابی سال 1402 شبکه آزمایشگاهی گفت: اگرچه این رتبه با توجه به سال های قبل رضایت بخش نبود، اما بر مبنای کارنامه عملکرد، در معیارهای مشتری مداری و درآمد آزمایشگاه امتیاز بالاتری داشتیم.
وی با اشاره به عضویت پرهام گستر فارس از از سال 1395 به عنوان اولین آزمایشگاه استان در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی گفت: این موضوع، دلیل مهمی برای پیشرفت و تلاش همه جانبه در کسب رتبه برتر شبکه شد. ارتباط آزمایشگاه با شبکه بسیار صمیمی و دوستانه بوده کارشناسان مربوطه در دسترس هستند تا پاسخگوی نیازها، مشکلات و دیدگاهها باشند.
مدیرعامل پرهام گستر فارس، حمایتهای شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی از مخاطبان خدمات آزمایشگاهی و ارائه دهندگان را بسیار سازنده دانست و افزود: سالهای گذشته حمایتهایی که برای تخفیف به مشتریان آزمایشگاه تعلق میگرفت بسیار مناسب بود و این امر باعث جذب مشتری میشد. این حمایت، مشوق خوبی برای دریافت خدمات بود، اگر گرنت های یادشده مجددا فعال شود مطمئنا مشتریان بیشتری حاضر به انجام آزمایش خواهند بود.
گفتنی است مجتمع آزمایشگاهی پرهام گستر فارس از اعضای ممتاز شبکه آزمایشگاهی فناورهای راهبردی است که در استان فارس استقرار دارد و خدمات خود را در حوزههای آب، خاک، محیط زیست، غذا و کشاورزی و سایر حوزهها، بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.