به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، محلولسازی در آزمایشگاه، یکی از مهارتهای پرکاربرد در تحقیقات و پژوهشها است .بر همین اساس شرکت دانشبنیان اندیشه گستر کامیار، کارگاه «محلولسازی» را در تاریخ 12 و 13 دی ماه 1403 به صورت حضوری در محل آزمایشگاه شرکت برگزار میکند.
شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی ضمن شناخت اهمیت محلولسازی، با مفاهیمی همچون مولاریته، نرمالیته، درصد وزنی-وزنی، درصد وزنی-حجمی و درصد حجمی-وزنی آشنا خواهند شد.
همچنین آشنایی با تئوری محلولسازی و یادگیری عملی محلولسازی از دیگر بخشهای این کارگاه آموزشی به شمار میرود. محلولسازی جامدات و مایعات، استفاده از استوکیومتری در حل مسائل ، استاندارد کردن واکنشگرها، واکنشگرهای مختلف، رقتسازی و ... از دیگر محورهای کارگاه اموزشی محلول سازی است.
مخاطبان این کارگاه آموزشی کارشناسان آزمایشگاه شیمی و مواد غذایی، دانشجویان ، مدیران فنی و کارکنان کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد غذایی هستند.
اطلاعات مربوط به هر دوره از طریق وبگاه آزمایشگاه و سایر بسترهای مجازی اطلاع رسانی می شود و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر، می توانند با تماس یا ارسال پیام به شمارههای 06191003778 و 09036783778 با آزمایشگاه ارتباط برقرار کرده و در دوره ها ثبت نام کنند.
شرکت فناور اندیشه گستر کامیار در استان خوزستان استقرار دارد و خدمات خود را بر بستر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه میکند.
فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمونهای این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قابل مشاهده است.