رابط برتر پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با شبکه آزمایشگاهی، از ایجاد تعامل سازنده با مشتریان و ارتقای دانش و تجربیات آزمایشگاهی، به عنوان لازمه‌های کمک‌کننده به فعالان آزمایشگاهی نام برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی کشور، نقش و جایگاه رابطین آزمایشگاه‌ها، نقشی کلیدی و بی‌بدیل در توسعه ارتباط میان مراکز آزمایشگاهی با مخاطبان، آزمایشگاه‌ها و پژوهشگران است.

 

بر همین اساس، شبکه آزمایشگاهی کشور، هر ساله عملکرد رابطین را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و برترین‌ها را معرفی و تقدیر می‌کند. بر اساس ارزیابی سال 1402 شبکه آزمایشگاهی کشور، خانم سمیه جلیل زاده آذر رابط پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران رتبه هفتم رابطان برتر را کسب کرده است.

 

این فعال حوزه پژوهش و فناوری درباره فعالیت‌هایش در عرصه آزمایشگاهی، توضیح داد: دانش‌آموخته رشته زیست شناسی عمومی در مقطع کارشناسی و رشته میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد هستم. در دوره‌های آموزشی مختلفی شرکت کرده و توانستم گواهی آموزش شرکت در کارگاه های کالیبراسیون، ساختار و شیوه نگارش، روش اجرایی فرآیند تدوین استانداردهای ملی ایران، پراش پرتو ایکس، عدم قطعیت اندازه گیری، پتانسیواستات، مبانی طراحی محفظه‌های خلاء و بسیاری از دوره‌های دیگر را کسب کنم.

 

 

جلیل‌زاده آذر، در ادامه افزود: پس از فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی، در شرکت مهارفن ابزار به عنوان رابط شبکه آزمایشگاهی کشور و کارشناس دستگاه میکروسکوپ پروبی روبشی SPM مشغول به کار بودم.

 

وی افزود: نصب، راه اندازی و آموزش بیش از 20 دستگاه میکروسکوپ پروبی روبشی SPM در سراسر دانشگاه ها و مراکز مختلف را انجام دادم و هنوز هم بنا به درخواست مراکز جهت آموزش کارشناسان آن دستگاه به مراکز مختلف مراجعه می‌کنم.

 

رابط پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران بیان کرد: از سال 1395 در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران به عنوان رابط شبکه آزمایشگاهی کشور و رابط شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا)، کارشناس دستگاه میکروسکوپ پروبی روبشی SPM و کارشناس دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM مشغول به کار هستم.

 

جلیل‌زاده آذر که در سال 2020 از طریق شبکه آزمایشگاهی کشور، در جلسه مقایسات تایلند شرکت کرده و در مقایسات بین آزمایشگاهی SPM این کشور، جزء 3 نفر کارشناس بوده است افزود: فعالیت‌های مالی مربوط به ثبت گرنت ها، پیگیری خرید دستگاه، قطعات، مواد، حلال برای آزمایشگاه ها، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی را نیز در پژوهشگاه انجام می دهم و عضو کارگروه SPM، SEM، زیست فناوری شبکه آزمایشگاهی کشور و ISOTC147 سازمان استاندارد ملی ایران هستم.

 

وی، درباره چندوچون فعالیت در محیط آزمایشگاهی، بیان کرد: فعالیت در آزمایشگاه ها به صورت پویا و مستمر است و بر همین اساس، کارشناسان باید با دانش روز نمونه ها را آنالیز کنند زیرا دقت و صحت جواب آنالیزها از اهمیتی بسیار بالا برخوردار است.

 

جلیل زاده آذر، با تأکید بر حفظ ارتباطات اجتماعی و اخلاقی با دانشگاه ها و صنایع مختلف، به عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های فعالیت در فضای آزمایشگاهی و تحقیقاتی افزود: به روز بودن اطلاعات، پیگیری در امور، شرکت در کارگاه ها و سمینارها برای به روزرسانی اطلاعات را مهم‌ترین ویژگی این موضوع به شمار می‌رود، نظم، تلاش، پشتکار، داشتن صبر و حوصله در برخورد با مشتریان و رفع موانع موجود در آزمایشگاه از دیگر الزامات موفقیت در این حرفه است.

 

رابط پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، با بیان این‌که شکل‌گیری شبکه آزمایشگاهی کشور، نقش قابل توجهی در ارائه گسترده خدمات و توسعه فعالیت‌های آزمایشگاهی و پژوهشگاهی داشته است، افزود: شبکه آزمایشگاهی کشور، با حمایت‌هایی نظیر تعمیرات دستگاه، تهیه قطعات، فرستادن کارشناسان جهت آموزش دوره‌های پیشرفته دستگاهی نقش پررنگی در توسعه خدمات آزمایشگاهی داشته است. از طرف دیگر شبکه با ارائه یارانه‌های حمایتی فصلی به دانشجویان، اعضای هیئت علمی و شرکت‌های خدمات آزمایشگاهی و رتبه‌بندی آزمایشگاه‌ها، رابطین و کارشناسان، موجب خدمات‌دهی بهتر و رضایت‌مندی مشتریان شده و پیشرفت آزمایشگاه‌ها را فراهم می‌کند.

 

وی افزود: محیط کار، مدیران، همکاران، تجربه‌ها و تخصص و هماهنگی کل مجموعه در کارآمدی یک فرد فعال در حوزه آزمایشگاهی بسیار مهم است و به صورت زنجیره وار به همکاری با یکدیگر نیاز مبرم وجود دارد.

 

جلیل زاده آذر، به نقش آزمایشگاه‌ها در پیشبرد پژوهش‌ها اشاره کرد و افزود: چاپ مقاله و دفاع پروپوزال دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، نیازمند آنالیز و گرفتن نتایج در آزمایشگاه‌ها است، همچنین جهت تولید محصول در کارخانجات، ترخیص کالا از گمرک و بررسی کیفی و کمی محصولات، نقش آزمایشگاه ها بسیار پررنگ به نظر می‌رسد.

 

وی درباره نحوه تعامل با شبکه و لازمه‌های اثربخشی این ارتباط در جهت پاسخ‌گویی بهتر به مشتریان خدمات آزمایشگاهی ابراز کرد: به منظور تعامل بهتر، به صورت روزانه و از طریق ثبت خدمت مشتریان همان روز، ارسال تفاهم نامه‌ها، گرفتن گواهی‌ها و ارسال به شبکه، ارسال مقایسات بین‌آزمایشگاهی، شرکت در کارگاه‌ها، به‌روزرسانی اطلاعات در سایت شبکه، ثبت اطلاعات کارمندان در سایت، ارسال اخبار پژوهشگاه، شرکت در نمایشگاه‌ها، اطلاع‌رسانی به کارشناسان و مشتریان آزمایشگاه با شبکه در ارتباط هستم.

 

جلیل زاده آذر، درباره فعالیت‌های آزمایشگاه جامع مرکزی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، توضیح داد: این آزمایشگاه جامع، تخصصی ترین مرکز کشور در حوزه شیمی و مهندسی شیمی است که با 20 آزمایشگاه متمرکز مرکزی و 30 آزمایشگاه تحقیقاتی و در اختیار داشتن تجهیزات و دستگاه های پیشرفته و با مشارکت علمی و فنی اعضای هیئت علمی متخصص در حوزه های مختلف دستگاهی، توان انجام آنالیز مواد شیمیایی و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای را در حد ایده‌آل داراست و همچنین به دانشجویان و هیئت علمی سراسر ایران، مراکز دانش بنیان کشور و شرکت‌ها و صنایع مختلف خدمات ارائه می‌کند.

 

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی از مراکز ممتاز عضو شبکه آزمایشگاهی کشور است که در استان تهران استقرار دارد و خدمات خود را در حوزه‌های شیمی و مهندسی شیمی، به مخاطبان سراسر کشور ارائه می‌کند.

 

فهرست خدمات، تجهیزات و روش آزمون‌های این مجموعه آموزشی و آزمایشگاهی در پایگاه اینترنتی شبکه آزمایشگاهی کشور قابل مشاهده است.

کلمات کلیدی : شبکه آزمایشگاهی,پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

ارسال نظر

پاسخ به نظــر بازگشت به حالت عادی ثبت نظر

نظر شما
security code