آزمون  آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR

دارچین، سیر، فلفل و غیره

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک IBB

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه رنگ

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی - دانشکده داروسازی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابن سینا

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی (بندر انزلی)

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • گیلان رشت ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

FTIR 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

نام اختصاری :

FTIR 

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (تربیت معلم آذربایجان) - دانشکده علوم

نام اختصاری :

FTIR 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • آذربایجان شرقی تبریز ,