آزمون آنالیز کیفی و تقلبات ادویه جات و چاشنی ها با روش مولکولی PCR یا RT-PCR
دارچین، سیر، فلفل و غیره
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک IBB
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه رنگ
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی - دانشکده داروسازی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی- ابن سینا
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی - موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور - پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی (بندر انزلی)
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- گیلان رشت ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
FTIR
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
نام اختصاری :
FTIR
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان (تربیت معلم آذربایجان) - دانشکده علوم
نام اختصاری :
FTIR
- وضعیت عضویت : فعال
- آذربایجان شرقی تبریز ,