آزمون های کنترل فیزیکی و ظاهری پسته با پوست دوم (لیست کنترل ها در توضیحات)
آفت زنده، بو و مزه، نواقص براساس درصد دانه ای، اندازه گیری ناخندان و پوک، پوکی، گوی، بد رنگی، بد شکل و ته خندان، کم خندان، مجموعه نواقص پوست غیر از کم خندان، مخلوط رقم، مخلوط اندازه، مغز پسته آزاد، آفت زدگی، آفت زدگی آشکار، مواد خارجی، مواد خارجی غیر از پوست، عیار پسته طبیعی خندان، انس، مواد خارجی غیر مجاز، کپک زدگی، طعم سوختگی، تعداد دانه در 100 گرم، نام طبقه
محصولات خوراکی و کشاورزی