آزمون های عمومی مواد خوراکی درصد چربی، اسیدیته چربی، درصد قند، درصد پروتئین، رطوبت خاکستر، درصد نمک، پراکسید، اسیدیته، بریکس، pH

سازمان مربوطه :

شرکت لعاب مشهد - موسسه تحقیقاتی پرطاووس

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه اصفهان

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • اصفهان اصفهان ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه سمنان - پردیس فنی - دانشکده مهندسی مواد و متالوژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • سمنان سمنان ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه بیرجند - دانشکده علوم - گروه فیزیک

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان جنوبی بیرجند ,

سازمان مربوطه :

شرکت مهندسین مشاور علوم و فناوری نانو مواد پارس

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

شرکت مهندسین مشاور علوم و فناوری نانو مواد پارس

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : مستعد عضویت
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه تبریز - آزمایشگاه مرکزی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • آذربایجان شرقی تبریز ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • هرمزگان قشم ,