آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی

میوه ها، سبزیها

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک IBB

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه رنگ

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی - دانشکده داروسازی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,