آزمون اندازه گیری میزان اسید اسکوربیک در مواد خوراکی و کشاورزی با روش طیف سنجی
میوه ها، سبزیها
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک IBB
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه رنگ
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی - دانشکده داروسازی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,