آزمون استاندارد بسته بندی قوطی های فلزی پر
ISIRI 1881-2327-2509 اندازه گیری: ارتفاع خارجی دوخت – عمق دوخت - ضخامت ورق سر یا کف- طول قلاب بدنه- ضخامت دوخت- ضخامت ورق بدنه- طول قلاب سر یا کف- حداقل درگیری قلاب ها بر اساس نوع دوخت (ابعاد در روش پروژکتور دوخت)- نسبت طول قلاب بدنه داخلی به
ظروف فلزی غیر قابل نفوذ جهت نگهداری مواد غذایی -ویژگیها
قوطی فلزی ـ بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی روش های آزمون
بسته بندی - پوشش های آلی مورد مصرف در بسته بندی فلزی - روش های آزمون