آزمون های استاندارد کامل فیزیک و شیمی کنسرو لوبیا سبز و کنسرو خوراک لوبیا سبز با سیب زمینی
رنگ، بو و طعم، بافت، پری، وزن آبکش، یکنواختی، عوامل ناپذیرفتنی، عیوب، نمک
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو
نام اختصاری :
EC
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- مازندران بابل ,
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- هرمزگان قشم ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه فردوسی مشهد
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه مواد و انرژی
نام اختصاری :
TEM
- وضعیت عضویت : توانمند
- البرز کرج ,
سازمان مربوطه :
شرکت رشد نانو فناوران
نام اختصاری :
TEM
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه مواد و انرژی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- البرز کرج ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,