آزمون های میکروبیولوژی (میکروبی) انواع فرآورده های خوراکی و مواد غذایی

لبنی، آب میوه ها و نکتار و شربتها، انواع کمپوت و انواع کنسروهای گوشتی و غیرگوشتی، فرآورده های آردی، شیرینی، کیک، کلوچه و بیسکوییت، چیپس و فرآورده های حجیم شده غلات، ماکارونی، مربا و قند و شکر، میوه,روغن‏ و چربی خوراکی,بستنی,پنیر,آرد,قند، شکر و فرآورده‏ های آن,بیسکویت,پنیر پیتزا,انواع نوشیدنی ها و آبمیوه,مواد خوراکی,قهوه,نان,میوه خشک,چای,شیر و فرآورده های آن,گوشت و فرآورده های آن,سبزیجات

انواع نوشیدنی ها و آبمیوه
آرد
بستنی
پنیر پیتزا
انواع چای (چای سیاه ، چای سبز، چای ترش، چای معطر، چای کیسه ای، چای سفید)
خشکبار
روغن‏ و چربی خوراکی
شیر و فرآورده های آن
غلات
قند، شکر و فرآورده‏ های آن