صفحه اصلی

آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک

INSO 3033 مزه و بو، رنگ، توع عرضه، بافت، عوامل ناپذیرفتنی، بافت غیر خوراکی، وزن خالص، پری، pH،وزن آبکش، و.زن فاز مایع، میزان روغن در فاز مایع، نمک، پراکسید روغن ، هیستامین،

آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان , رشت
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
  • وضعیت عضویت : توانمند
  • مرکزی , اراک