آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
INSO 3033 مزه و بو، رنگ، توع عرضه، بافت، عوامل ناپذیرفتنی، بافت غیر خوراکی، وزن خالص، پری، pH،وزن آبکش، و.زن فاز مایع، میزان روغن در فاز مایع، نمک، پراکسید روغن ، هیستامین،
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد