آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک

INSO 3033 مزه و بو، رنگ، توع عرضه، بافت، عوامل ناپذیرفتنی، بافت غیر خوراکی، وزن خالص، پری، pH،وزن آبکش، و.زن فاز مایع، میزان روغن در فاز مایع، نمک، پراکسید روغن ، هیستامین،

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • هرمزگان قشم ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه مواد و انرژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • البرز کرج ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز زاهدان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • سیستان و بلوچستان زاهدان ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز مشهد

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه گیلان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان رشت ,