آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
ناپذیرفتنی ها رنگ گوشت بو و طعم گوشت بررسی قوطی پر شده درصد وزن آبکش درصد گوشت فیله در کنسرو فیله درصد گوشت تکه در کنسرو تکه درصد گوشت خرده در کنسرو خرده درصد گوشت تکه
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی , ماکو
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- خوزستان , اهواز
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی , مشهد
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران , تهران
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- زنجان , زنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- کرمان , رفسنجان
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- مرکزی , اراک
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی , مشهد