آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
ناپذیرفتنی ها رنگ گوشت بو و طعم گوشت بررسی قوطی پر شده درصد وزن آبکش درصد گوشت فیله در کنسرو فیله درصد گوشت تکه در کنسرو تکه درصد گوشت خرده در کنسرو خرده درصد گوشت تکه
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه فردوسی مشهد
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه مواد و انرژی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- البرز کرج ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه صنعت نفت - پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست
نام اختصاری :
GC-MS
- وضعیت عضویت : توانمند
- تهران تهران ,