آزمون های فیزیکی و شیمیایی کنسرو نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
ناپذیرفتنی ها رنگ گوشت بو و طعم گوشت بررسی قوطی پر شده درصد وزن آبکش درصد گوشت فیله در کنسرو فیله درصد گوشت تکه در کنسرو تکه درصد گوشت خرده در کنسرو خرده درصد گوشت تکه
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- آذربایجان غربی ماکو ,
آزمایشگاه همکار
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
آزمایشگاه همکار
آزمایشگاه همکار
آزمایشگاه همکار
آزمایشگاه همکار
- وضعیت عضویت : فعال
- خراسان رضوی مشهد ,