آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)
سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا، سس سبزیجات، سس مایونز
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو
نام اختصاری :
EC
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- مازندران بابل ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه فردوسی مشهد
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه مواد و انرژی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- البرز کرج ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع آزمایشگاهی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : آزمایشی
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز - دانشکده داروسازی
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : فعال
- خوزستان اهواز ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه دامغان
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : توانمند
- سمنان دامغان ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز - مراکز تحقیقاتی - مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : توانمند
- آذربایجان شرقی تبریز ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : توانمند
- آذربایجان شرقی تبریز ,