آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)

سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا، سس سبزیجات، سس مایونز

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل - پژوهشکده فناوری نانو

نام اختصاری :

EC

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • مازندران بابل ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه مواد و انرژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • البرز کرج ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران - مجتمع آزمایشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : آزمایشی
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز - دانشکده داروسازی

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : فعال
  • خوزستان اهواز ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه دامغان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • سمنان دامغان ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز - مراکز تحقیقاتی - مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • آذربایجان شرقی تبریز ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • آذربایجان شرقی تبریز ,