آزمون های استاندارد کامل فیزیکی و شیمیایی انواع سس (سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا)

سس گوجه فرنگی، سس فلفل تند، سس چیلی تای، سس سرکه و سبزی، سس پیتزا، سس سویا، سس فلفل پوربیبر، سس خردل، سس سالسا، سس سبزیجات، سس مایونز

سس سرکه و سبزی - ویژگیها و روشهای آزمون
مایونز و سس های سالاد -ویژگی ها و روش های آزمون
سس فلفل تند-ویژگیها و روشهای آزمون
سس پیتزا-ویژگیها و روشهای آزمون
سس گوجه فرنگی-ویژگیهای و روش های آزمون
سس چیلی تای- ویژگیها و روشهای آزمون
سس سالسا-ویژگی‌ها و روش‌های آزمون
سس خردل-ویژگیها و روشهای آزمون
سس ­سویا-ویژگی­ها و روش­های آزمون