آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
رنگ، طعم و بو، کیفیت پخت لوبیا، درصد وزن لوبیا، درصد وزن گوشت ماهی، یکنواختی لوبیا، نمک، روغن ، pH، بریکس، قند احیا، ، ناپذیرفتنی
سازمان مربوطه :
دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی
نام اختصاری :
BET
- وضعیت عضویت : فعال
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- هرمزگان قشم ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه فردوسی مشهد
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه مواد و انرژی
نام اختصاری :
-
- وضعیت عضویت : توانمند
- البرز کرج ,
سازمان مربوطه :
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : ممتاز
- تهران تهران ,
سازمان مربوطه :
سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز زاهدان
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : توانمند
- سیستان و بلوچستان زاهدان ,
سازمان مربوطه :
سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز مشهد
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : توانمند
- خراسان رضوی مشهد ,
سازمان مربوطه :
دانشگاه گیلان
نام اختصاری :
AAS
- وضعیت عضویت : ممتاز
- گیلان رشت ,