آزمونهای فیزیکی و شیمیایی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی

رنگ، طعم و بو، کیفیت پخت لوبیا، درصد وزن لوبیا، درصد وزن گوشت ماهی، یکنواختی لوبیا، نمک، روغن ، pH، بریکس، قند احیا، ، ناپذیرفتنی

سازمان مربوطه :

دانشگاه تهران - پردیس دانشکده های فنی - دانشکده مهندسی شیمی

نام اختصاری :

BET 

  • وضعیت عضویت : فعال
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • هرمزگان قشم ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه فردوسی مشهد

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف - پژوهشکده توسعه تکنولوژی جهاد دانشگاهی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه مواد و انرژی

نام اختصاری :

-

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • البرز کرج ,

سازمان مربوطه :

پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • تهران تهران ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز زاهدان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • سیستان و بلوچستان زاهدان ,

سازمان مربوطه :

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور - سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی مرکز مشهد

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : توانمند
  • خراسان رضوی مشهد ,

سازمان مربوطه :

دانشگاه گیلان

نام اختصاری :

AAS

  • وضعیت عضویت : ممتاز
  • گیلان رشت ,