جستجوی پیشرفته مقالات
آرشیو مقالات
تشحیص آلرژن های غذایی نظیر گلوتن با استفاده از روش واکنش زنجیر های پلیمراز در زمان واقعی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)معرفی دستگاه طیف سنج جرمی نسبت ایزوتوپی و کاربرد ایزوتوپ های پایدار در ردیابی و کنترل اصالت مواد غذایی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)تعیین مقدار کمّی ترکیبات هیدروکربن مایع: مقایسه بین کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی فرابنفش خلاء و کروماتوگرافی گازی دو بعدی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)برسی و شبیه سازی آنالیز تخریب زانویی 90 درجه
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)تخمین عمر باقیمانده لوله های فولادی ASTM A106 grade B به کار گرفته شده در صنایع پالایشگاهی
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)مدیریت کارایی دارایی های آزمایشگاه
(۱۴۰۲/۱۲/۲۹)تعیین و ارزیابی منابع عدم قطعیت در آزمون کشش
(۱۴۰۲/۰۹/۳۰)نقش پایگاه داده COMAR برای مواد مرجع
(۱۴۰۲/۰۹/۳۰)کالیبراسیون مرتبه بالا و آنالیز داده ها در کروماتوگرافی
(۱۴۰۲/۰۹/۳۰)ساخت نانوزیست کامپوزیت کیتوسان-هالوسیت به عنوان جاذب برای روش ریزاستخراج فیلم نازک
(۱۴۰۲/۰۹/۳۰)